Tidligere deltagere siger....

"Jeg har dette efterår deltaget i et gruppeudviklingsforløb hos Dorte Malthe.
Efter at være gået på efterløn, havde jeg lyst til endnu engang at få input udefra, i forhold til det at blive mere bevidst om skyggesider, projektioner, tilknytningsmønstre m.m.
Jeg har haft stor glæde af lige at få genopfrisket teorien - nu i Dortes udlægning, og med efterfølgende øvelser som har vist mig, at der bliver ved med at dukke nye indsigter op, som gør livet lidt lettere og lidt rigere.
Det har været 5 aftener, som jeg har glædet mig til. Trygt, hyggeligt og udbytterigt".
Socialpædagog Hanne Vad
 
"Jeg har i efteråret fulgt et gruppeforløb hos Dorte. Det har været supergodt og inspirerende, og kan varmt anbefales. Det har givet en masse indsigt på forskellige emner og områder - skygger, værdier, tilknytning o.l. Det har skabt nysgerrighed for at gå videre med nogle af emnerne, på det mere personlige plan :).
Dorte har en super behagelig måde at undervise på, giver plads og rum til de forskellige på holdet - det har været en fornøjelse at deltage."
Pia S
 
"Tusinde tak for et dejligt udviklingsforløb i efteråret. Jeg har sat stor pris på valg af temaer, som du løbende har præsenteret for os, og hvor vi både har fået viden, men også omsat viden ved hjælp af øvelser og dialog.
Temaerne (Projektioner/skygger, tilknytning og kærlighed, overbevisninger, tidsbegreber og værdier) har været lette at relaterer til og har givet indsigt i egne og andres måder, at være til i verden på. 
Det har været helt perfekt at mødes med nogle ugers mellemrum, så det emnerne har ligget og arbejdet i baggrunden inden et nyt emne blev bragt på bane. 
Jeg ville gerne været fortsat og giver derfor mine bedste anbefalinger af dig til andre, og håber at du vil lave et opfølgningsforløb med tiden".
Milla 
 
Dorte Malthe Christensen | Hammershusvej 43 st tv, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2041 6259