Mit navn er Dorte, jeg er født i 1973 og er Certificeret ID-psykoterapeut MPF .
 
I 2011 gennemgik jeg et længerevarende sygdomsforløb, som blev meget skelsættende for min måde at leve og være i verden på.
 
Jeg blev skubbet ud af min komfortzone, som ganske nok var tryg, men ikke særlig udviklende.
 
Jeg har altid haft en fornemmelse af, at der er noget udover mennesket, der ved hvad vi har brug for, - ikke altid hvad vi ønsker os, men hvad vi har brug for, for at forandringer kan finde sted.
 
Derfor vidste jeg også at det ikke var uden grund at jeg skulle igennem dette. Der måtte være noget jeg skulle have øje på.
Jeg havde nu fået til opgave at finde ud af hvad!
 
Undervejs blev jeg klar over at jeg altid havde et valg. Den eneste der satte begrænsninger var mig selv. Jeg opdagede at have frihed til at vælge og med tiden blev det mere og mere tydeligt for mig, at ansvaret for at mit liv blev fyldt med det der nærede mig, var ene og alene mit.
Jeg behøvede ikke at affinde mig med hvordan mit liv ville blive. Jeg havde medindflydelse på hvilken retning det skulle tage og hvilke indhold det skulle have. En helt ny verden åbnede sig for mig.
 
Jeg er dybt taknemmelig for alle mennesker jeg har mødt på min vej, som på hver deres måde har hjulpet mig til at finde ind til mig selv - igen.
Kan jeg give bare lidt af det videre til andre på deres vej, vil det glæde mig uendeligt.
Dorte Malthe Christensen | Hammershusvej 43 st tv, 8210 Aarhus V  | Tlf.: 2041 6259